Over ons

Stichting Urban Run Assen
Waarom deze sportieve dag? Een dag voor en door Assenaren.

Wij als Stichting Urban Run Assen hebben besloten om alle Assenaren uit te nodigen tot een sportieve prestatie. Wij organiseren deze Run in samenwerking met Defensie, Gemeente Assen en Achilles 1894.

Dus ben je sportief en heb je zin in een leuke sportieve uitdaging schrijf je dan in via onze site op het daarop vermelde inschrijfformulier. Wil je alleen komen kijken dan ben je natuurlijk ook van harte uitgenodigd!

Achilles 1894
Een voor enige jaren terug begonnen samenwerking van het bestuur van de voetbalvereniging “Achilles 1894” met Stichting Urban Run Assen gaat zich uitbreiden met de gezamenlijke organisatie van een groot sportevenement op zaterdag 6 juli 2019.

Het bestuur van Stichting Urban Run Assen gaat vanuit de accommodatie van de voetbalvereniging op het Messchenveld en directe omgeving een Urban Run organiseren.

Defensie
Defensie zet de Urban Run Assen uit. Zij verzorgen de obstakels en zullen tijdens de run aanwezig zijn bij alle onderdelen voor uitleg en ondersteuning.

Daarnaast zullen de mensen van Defensie vrijdag 5 juli 2019 zelf het parcours van de Urban Run gaan lopen, dus wil je een idee krijgen van alle obstakels dan kun je komen kijken naar hoe de mannen van Defensie zich in het zweet gaan werken!

Gemeente Assen
De Gemeente Assen zet zich in voor een sportieve en gezonde levensstijl van de Assenaren. Om dit te stimuleren zorgt de gemeente ervoor dat de Urban Run  Assen gepromoot wordt op alle basisscholen in Assen en bij alle sportverenigingen. Op deze manier willen wij nog meer mensen bereiken die gezellig mee gaan doen aan deze sportieve uitdaging!

Deze website maakt gebruik van cookies