Urban Run Assen

Vanaf 10.00 uur klinkt het startschot voor de Urban Run . Deze run, uitgezet en begeleid door Defensie, is voor iedereen, jong, oud, geoefend of recreatief. Tijdens de 4 of 8 km vormen diverse obstakels en hindernissen op het Messchenveld samen een sportieve uitdaging.
Dit jaar is een zwemdiploma verplicht! Omdat voor de organisatie van de Urban Run Assen veiligheid boven alles gaat en er obstakels zijn die door het water heen gaan vinden wij als organisatie het nodig dat iedereen een zwemdiploma heeft. 

De inschrijfkosten zijn € 10,00 per persoon maar daarvoor ontvang je een flesje drinken en een t-shirt zodat je een blijvende herinnering hebt aan deze sportieve dag.

Indien je je wilt inschrijven, dan kan dat door je volledige gegevens in te vullen op onze site. Je ontvangt dan van ons een bevestigingsmail van je inschrijving. Je inschrijving is pas definitief na het betalen van het inschrijfgeld dus geef je snel op en we zien elkaar op 6 juli! Meedoen in groepen is mogelijk maar iedereen dient zich individueel in te schrijven.

Deze website maakt gebruik van cookies